top of page
png-transparent-white-orchid-flowers-orc
Search

En ny fas har börjat!

30 juni så slutade jag mitt fasta jobb inom läkemedelsbranschen för att satsa fullt ut på Vardagslyx! Det känns både läskigt, fantastiskt kul och inspirerande. Läskigt för att jag inte vet hur framtiden ser ut med Vardagslyx, kul och inspirerande då jag är igång med Vardagslyx och jag har redan haft förmånen att få träffa och behandla många fina kunder. Jag är så tacksam för det.

Jag har flera idéer vad jag vill göra med Vardagslyx och hur jag vill utveckla det med tid. Min största utmaning här är nog tålamodet. En sak i taget. Att bli mer aktiv med den här bloggen är en av de saker som jag vill göra, så det här är första steget.

Jag har alltid varit en person som gillat att skriva ner mina tankar och idéer. Det hjälper mig att sortera och komma fram till vad som är viktigt för mig. För mig är det en del av min återhämtning.

Jag ser så fram emot att berätta mer här om mina tankar om återhämtning och hur jag ser på att det hör ihop med Vardagslyx och massagebehandlingar.


Tills vi hörs igen så önskar jag er en fortsatt skön sommar och hoppas att ni njuter av solen och det varma väder som vi har just nu i Sverige. Jag njuter till fullo och sitter just nu i skuggan på altanen och skriver. Senare idag får det nog bli en tur till badstranden.


Ha det gott!


Kram Angelica <3!

41 views0 comments

Recent Posts

See All

Välkommen till min Vardagslyxblogg!

Här kommer jag att skriva om vad Vardagslyx -massage & återhämtning betyder för mig. Berätta om hur jag ser på massage och återhämtning i vardagen. Jag kommer att berätta mer om mig själv som startat

Comments


bottom of page