top of page
png-transparent-white-orchid-flowers-orc
Search

Välkommen till min Vardagslyxblogg!

Här kommer jag att skriva om vad Vardagslyx -massage & återhämtning betyder för mig. Berätta om hur jag ser på massage och återhämtning i vardagen. Jag kommer att berätta mer om mig själv som startat Vardagslyx och vad som lett till att det nu är möjligt att komma på massagebehandlingar min mysiga lokal.

Jag vill också dela med mig av nya upplevelser och tankar på den här resan med Vardagslyx. som precis har startat.

Vill du så får du gärna följa med här på den resan. Jag ser fram emot den och hoppas att du också gör det! :-)


Kram Angelica

24 views0 comments

Recent Posts

See All

En ny fas har börjat!

30 juni så slutade jag mitt fasta jobb inom läkemedelsbranschen för att satsa fullt ut på Vardagslyx! Det känns både läskigt, fantastiskt kul och inspirerande. Läskigt för att jag inte vet hur framtid

Comments


bottom of page