top of page
png-transparent-white-orchid-flowers-orc
Search

Veckans ord-Acceptans

Hej du fina läsare av denna blogg. <3.

Här skriver jag ner tankar och idéer kring det som omfattar områden som jag berör på Vardagslyx.

Som jag ser det så innehåller en massagebehandling på Vardagslyx mer än att jag fysiskt löser upp spänningar i kroppens muskler. Jag vill att du även ska få med dig lite tankar som kan hjälpa dig mentalt och genom det minska spänningar i kroppen.

Varje vecka skriver jag upp ett ord/en mening på min whitebord att ha med sig som en påminnelse tills nästa gång vi ses.

Jag gör det både för mig själv och även för dig som kommer på behandling.

En kul grej men som ofta visat sig vara precis det som mina kunder behöver få med sig just den dagen.


Veckans ord är Acceptans.


Ett ord som kan kännas lite jobbigt att ta in beroende på vad som pågår i livet för tillfället.

Av egen erfarenhet så har jag lätt att acceptera vissa saker och svårare att acceptera andra. Så är det säkert för de flesta. Med åren har jag lärt mig att det finns det goda chanser att må bättre ju snabbare man kommer till en Acceptans till saker som händer i livet.


Viktigt att komma ihåg är att Acceptera är inte samma sak som att ignorera /ge upp. Utan se saker som det är just nu. Inte lägga värdering i det, varken bra eller dåligt. Faktum är att man behöver inte ens gilla situationen fast man accepterar den. Det är som det är.

Det kan kännas frustrerande att se Acceptans på det sättet men jag tror att det kan bidra till ett lugnare mående på sikt.


Reflektera gärna själv hur du ser på ordet acceptans.


Må så gott tills nästa gång du hör från mig här i bloggen.


Varma hälsningar Angelica
14 views0 comments

Recent Posts

See All

En ny fas har börjat!

30 juni så slutade jag mitt fasta jobb inom läkemedelsbranschen för att satsa fullt ut på Vardagslyx! Det känns både läskigt, fantastiskt kul och inspirerande. Läskigt för att jag inte vet hur framtid

Välkommen till min Vardagslyxblogg!

Här kommer jag att skriva om vad Vardagslyx -massage & återhämtning betyder för mig. Berätta om hur jag ser på massage och återhämtning i vardagen. Jag kommer att berätta mer om mig själv som startat

Comments


bottom of page